Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

«Κλείνει» η αγορά της Ducati από την Audi

Την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθεί κατά πάσα πιθανότητα επίσημα η απόφαση της Audi να προχωρήσει στην απόκτηση της Ducati...

Πρόκειται για πολύ σημαντική συμφωνία και για τις δύο πλευρές. Δεν έχει περάσει πολύ καιρός από τότε που είχαμε γράψει πως η Audi ενδιαφέρεται έντονα για να αποκτήσει τον έλεγχο του μετοχικού κεφαλαίο της Ducati. Πλέον φαίνεται πως η συμφωνία των δύο πλευρών είναι οριστική και θα ανακοινωθεί επίσημα την ερχόμενη εβδομάδα, όπως αναφέρουν πληροφορίες από έγκυρα οικονομικά δίκτυα του εξωτερικού. 

Mε την κίνηση αυτή η Audi γίνεται ανταγωνιστής της BMW και στο κομμάτι των premium και μεγάλων μοτοσικλετών, εντείνοντας ακόμα περισσότερο τη «διαμάχη» των δύο γερμανικών εταιρειών σε νέα πλέον επίπεδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.