Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Ολόκληρη η απολογία του Άκη Τσοχατζόπουλου [PDF]

Όλη η απολογία στο planet-greece

Ανήμπορος να εξηγήσει τις πολλές συμπτώσεις, όπου συγγενικά του πρόσωπα εμφανίζονται να διακινούν εκατομμύρια ευρώ, μέσω υπεράκτιων εταιρειών και με αφετηρία τρία σκάνδαλα (Βατοπεδίου, υποβρυχίων, και πυραύλων ΤΟΡ Μ - 1) εμφανίσθηκε στην απολογία του ο πρώην υπουργός Ακης Τσοχατζόπουλος. Σε λάθος και σύμπτωση απέδωσε και....

 την εμφάνιση του ονόματος θείας της συζύγου του Αικατερίνης Σταμάτη, η οποία εμφανίζεται να δέχεται στον λογαριασμό της το ποσό τω 3.000.000 δραχμών από την εταιρεία Torcaso. Προφανώς έγινε λάθος στο τραπεζικό σύστημα και πιστώθηκε ο λογαριασμός της εκ λάθους, ανέφερε ο πρώην υπουργός.

Το planet-greece δημοσιεύει ολόκληρη την απολογία του στον ανακριτή, τις ερωτήσεις και τις απαντήσεις, που δεν έπεισαν τους δικαστές. Ο πρώην υπουργός δέχθηκε το σφυροκόπημα του ανακριτή Γαβριήλ Μαλλή και του εισαγγελέα Γ. Βούλγαρη, αλλά δεν μπόρεσε να απαντήσει στην τελική ερώτηση του ανακριτή, που είναι και η ουσία του κατηγορητηρίου του:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.