Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

ΠΡΟΣΟΧΗ: Κυκλοφορεί ιός - απάτη, με την υπογραφή της... Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκληματος! [ΒΙΝΤΕΟ]

Εδώ και καιρό, στο planet-greece, έχουμε γίνει αποδέκτες καταγγελιών από αναγνώστες ό,τι επιτήδειοι στέλνουν μηνύματα για λογαριασμό της ΕΛ.ΑΣ., και ιδιαίτερα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Προσοχή! Είναι απάτη! Δείτε το screenshot του μηνύματος, διαβάστε το ρεπορτάζ και δείτε το βίντεο για να ξέρετε τι σας περιμένει.....



Η αποστολή του mail γίνεται σε χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου, μόνο στην Ελλάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες του planet-greece, ήδη η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει συλλάβει 2 άτομα για την περίπτωση της "Νιγηριανής Απάτης", όπως λέγεται, αλλά πιστεύουν ότι υπάρχουν κι άλλα ασύλληπτα μέλη.

Αυτό είναι το screenshot από το e-mail που στέλνουν:


Και στο βίντεο που ακολουθεί, από το focuswebtv, μπορείτε να δείτε ακριβώς πώς έχουν στήσει την απάτη οι επιτήδειοι:

1 σχόλιο:

  1. ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ ο τρόπος καθαρισμού για υπολογιστές που έχουν μολυνθεί: http://www.netcomm.gr/posts/ios-dioxis-ilektronikoy-egklimatos-katharismos

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.