Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

BBC: Οι Έλληνες αθλητές αγωνίζονται στο Λονδίνο της στιγμή που η κληρονομιά τους... σβήνει!

Το BBC αποφάσισε να ασχοληθεί με τα Ελληνικά στολίδια του 2004 που δυστυχώς σήμερα μαραζώνουν, αγνοώντας, όμως, ότι οι ίδιοι οι Άγγλοι έχουν κάνει την μεγαλύτερη στρατιωτική κινητοποίηση εν καιρό ειρήνης μες στην ίδια τους τη χώρα, με κορυφαίους αξιωματούχους ασφαλείας να τονίζουν ότι οι πιθανότητες να περάσει μια βόμβα μες σε ένα στάδιο είναι 50%!....



Με τίτλο ''Οι Έλληνες αθλητές αγωνίζονται στο Λονδίνο την ώρα που η κληρονομιά της Αθήνας ξεθωριάζει'', το BBC, καταγράφει την σημερινή εικόνα των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων, οχτώ χρόνια μετά από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004.

''Δεν υπάρχουν πια τα χρήματα για να φτιαχτεί ο κλιματισμός μέσα στο κυρίως μέρος των εγκαταστάσεων του στίβου στην Αθήνα. Οι αθλητές ζεσταίνονται και υποφέρουν. Τα πάντα βρίσκονται υπό διάλυση, το τσιμέντο είναι φθαρμένο και τα εξαρτήματα έχουν πια σκουριάσει. Οι εγκαταστάσεις βρίσκονται σε διάλυση μέσα σε περίοδο μόνο 8 ετών. Αλλά σήμερα, η χώρα πνίγεται στην χειρότερη οικονομική κρίση στην σύγχρονη ιστορία της, και ο αθλητισμός έχει πληγωθεί αναπόφευκτα'', αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα του BBC.

Το άρθρο του BBC, σχολιάζει και την αποστολή της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες που φιλοξενεί το Λονδίνο.

''Η Ελλάδα στέλνει την μικρότερη Ολυμπιακή ομάδα τα τελευταία 20 χρόνια στο Λονδίνο. Η κρατική χρηματοδότησης στην Ομοσπονδία αθλητισμού με αποτέλεσμα οι αθλητές να μην έχουν ούτε τα βασικά'', γράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.