Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Έλληνες, Αλβανοί και Ρουμάνοι σκορπούσαν το θάνατο στα Χανιά

Στα δίχτυα του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Χανίων έπεσαν χθες δύο Έλληνες ηλικίας 20 και 25 ετών, ένας 25χρονος υπήκοος Αλβανίας και ένας 18χρονος υπήκοος Ρουμανίας, για....

πώληση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, κατά περίπτωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του prismanews.gr, ο 20χρονος Έλληνας είναι κάτοχος και διακινητής ακατέργαστης κάνναβης. Χθες το μεσημέρι, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και της Ο.Π.Κ.Ε. Χανίων, συνέλαβαν διαδοχικά, τον 25χρονο Έλληνα, τον 25χρονο Αλβανό και τον 18χρονο Ρουμάνο. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 31,5 γρ. ακατέργαστης κάνναβης, τα οποία είχαν προμηθευτεί από τον 20χρονο.

Ο 20χρονος εντοπίσθηκε και συνελήφθη χθες το απόγευμα στο σπίτι του, ενώ στην έρευνα που έγινε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, 15 γρ. ακατέργαστης κάνναβης, μία ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό των 160 ευρώ, προερχόμενο από την πώληση ναρκωτικών ουσιών.

Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.