Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Όλα καλά

Τον τελευταίο καιρό οι σχέσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο και του Ίκερ Κασίγιας, τον δύο ποδοσφαιριστών της Ρεαλ Μαδρίτης σύμφωνα με τα δημοσιεύματα εφημερίδων,
φήμες και video που δείχνουν τον Ίκερ να μην πανηγυρίζει τα γκόλ του συμπαίκτη του, είναι κακές εώς σχέσεις αντιπάθειας....Μέχρι που όπως γράφτηκε πριν λίγες ημέρες οτι ο Κριστιάνο Ρονάλντο είπε οτι ο ... ρουφιάνος των αποδυτηρίων είναι ο Ίκερ Κασίγιας, ο οποίος λέει το τι γίνεται στα αποδυτήρια της ομάδας στην αγαπημένη του Σάρα Καρμπονέρο (γνωστή δημοσιογράφο) και αυτή είναι που τα βγάζει στη φόρα.




Η αγαπημένη του Ίκερ Κασίγιας, Σάρα Καρμπονέρο.


Για να βάλει τέλος στις φήμες, ο Ίκερ ανέβασε μια φωτογραφία στο Facebook μετά τη νίκη της Ρεάλ απέναντί στη Ράγιο Βαγιεκάνο που δείχνει τους δύο συμπαίκτες αγκαλιασμένους και χαμογελαστούς..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.