Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Στάινμπρουκ: Δώστε χρόνο στην Ελλάδα


Από τις πρώτες συνεντεύξεις που δίνει ο υποψήφιος καγκελάριος της Γερμανίας δίνει και το στίγμα των γερμανικών εκλογών....

Ο Πέερ Στάινμπρουκ τονίζει οτι πρέπει να δοθεί χρόνος στην Ελλάδα στη συνέντευξη που έδωσε στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας Welt am Sonntag.

Ο Σοσιαλδημοκράτης υποψήφιος τονίζει πως "Οι Έλληνες πρέπει να τηρήσουν τις δεσμεύσεις τους αλλά εμείς θα πρέπει να τους δώσουμε περισσότερο χρόνο". Επίσης ο υποψήφιος για τις εκλογές του 2013 σημείωσε οτι όσο η Ελλάδα δεν είναι σε θέση να δανείζεται από τις αγορές η Γερμανία έχει χρέος να βοηθάει ενώ δεν απέκλεισε το κόμμα του να υποστηρίξει ένα τρίτο πακέτο βοήθειας προς την Ελλάδα.

Οι δηλώσεις του Γερμανού για την πορεία της ελληνικής οικονομίας δείχνουν με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο οτι η Ελλάδα είναι το νούμερο ένα ζήτημα στην ατζέντα των γερμανικών εκλογών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.