Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Wikileaks: Η CIA φακέλωνε την ερωτική ζωή Ελλήνων πολιτικών και επιχειρηματιών


Ντοκουμέντα για την ερωτική ζωή κορυφαίων Ελλήνων πολιτικών στα αρχεία της CIA...



Σύμφωνα με ρεπορτάζ που δημοσιεύεται σε γερμανική ιστοσελίδα, το Wikileaks, διαθέτει έγγραφες αναφορές Αμερικανών διπλωματών οι οποίοι υπηρετούσαν μέχρι πρόσφατα στην ελληνική πρωτεύουσα, με μοναδική αποστολή την έρευνα στις προσωπικές ζωές κορυφαίων Ελλήνων πολιτικών και επιχειρηματιών.

Στα ντοκουμέντα υπάρχει πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Κορυφαία πολιτικά στελέχη του τόπου, για παράδειγμα καταγράφονται να συνομιλούν με άνδρες ερωτικούς συντρόφους.

Υλικό υπάρχει και για τις ζωές κορυφαίων Ελλήνων επιχειρηματιών.

Ιδού και μια χαρακτηριστική αναφορά. Η έκθεση κάνει λόγο για την “κοινή επιχειρηματική δραστηριότητα, στο χώρο της ψυχαγωγίας, δύο γόνων -ενός γιου κορυφαίου επιχειρηματία σε συνεργασία με τον γιο πολιτικού ο οποίος εμπλέκεται σε μίζες, πάσης φύσεως". Για τους δύο γόνους υπάρχει ειδική σημείωση που κάνει λόγο για εξάρτηση από ναρκωτικές ουσίες.

1 σχόλιο:

  1. Λοιπόν επειδή έχει παραγίνει. ΚΑΝΕΝΑ ελληνικό site που δημοσίευσε ή πρωτοδημοσιευσε αυτή την είδηση ΔΕΝ αναφέρει την πρωταρχικη ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ πηγή, δηλαδη το Γερμανικό site.
    Για αυτό ειμαι πολύ δύσπιστος για την είδηση.
    Αλλωστε ενα ψαξιμο στα γερμανικα στο google δε μου βρηκε TIΠOTA εως τωρα, ΟΥΤΕ και το ψαξιμο μου στις σελίδες του Wikileaks !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.