Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

ΝΕΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Το ντου της ΕΛ.ΑΣ. σε μεγάλη εταιρεία των Νοτίων Προαστίων, που πούλαγε προσωπικά δεδομένα!

- Βόμβα - μεγατόνων
- Είχαν φακελωμένη όλη την Ελλάδα

Η ιστορία που αναφέραμε στο planet-greece με την έφοδο των ανδρών της Οικονομικής Αστυνομίας, σε εταιρεία των νοτίων προαστίων, φαίνεται ότι είναι πολύ χοντρή. Διαβάστε όλες τις νεες πληροφορίες...



Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε βάρος εταιρείας που κατείχε, επεξεργαζόταν και διέθετε παράνομα ψηφιακά αρχεία με προσωπικά δεδομένα πολιτών.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του planet-greece, πρόκειται για την μεγαλύτερη υπόθεση υποκλοπής, αποθήκευσης, επεξεργασίας και πώλησης προσωπικών δεδομένων που έχει γίνει ποτέ στη χώρα μας!

Οι πρώτες, επιβεβαιωμένες πληροφορίες, αναφέρουν ότι στην εταιρεία (που επισήμως εμφανιζόταν ως δημοσίων σχέσεων) είχαν καταφέρει να αποκτήσουν τα προσωπικά δεδομένα πολιτών αλλά και εταιρειών, γνωρίζοντας τα ΠΑΝΤΑ, από τα υπουργεία Συγκοινωνιών και Οικονομικών, όπως και απ' όλες τις ΔΟΥ και τις ΦΑΕΕ της χώρας!

Το θέμα είναι βόμβα - μεγατόνων και θα έχουμε μεγάλες εξελίξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.