Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Έργο τριών εκατ. ευρώ για την οδική ασφάλεια


Έργο για την οδική ασφάλεια, προϋπολογισμού τριών εκατ. ευρώ, με τίτλο: «Ολοκληρωμένο πλαίσιο διαδικασιών και εφαρμογών για την εποπτεία και τη διαχείριση της οδικής ασφάλειας» προωθεί το υπουργείο Ανάπτυξης...



Στους στόχους του έργου περιλαμβάνεται:

- Η διαμόρφωση ενός ολοκληρωμένου πλαισίου διαδικασιών για την εποπτεία και διαχείριση της οδικής ασφάλειας. Η απλούστευση των διαδικασιών θα υποστηριχθεί και με τον εκσυγχρονισμό του θεσμικού πλαισίου, όπου απαιτείται.

- Η δημιουργία στο υπουργείο, ενός μηχανισμού με τον οποίο θα καταστεί δυνατή η αποτίμηση της κατάστασης της χώρας όσον αφορά στα οδικά ατυχήματα, η κατανόηση των αιτιών που προκαλούν τα ατυχήματα αυτά και η παρακολούθηση και αξιολόγηση των δράσεων/πρωτοβουλιών που αναλαμβάνονται από τη χώρα με στόχο τη μείωση των οδικών ατυχημάτων.

Την προγραμματική συμφωνία για την μελέτη και εφαρμογή του έργου υπέγραψαν ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης Σταύρος Καλογιάννης και ο διευθύνων σύμβουλος της Κοινωνίας της Πληροφορίας Κωνσταντίνο Τζοάννη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.