Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Σιδηρογροθιές, μαχαίρια και λαθραία τσιγάρα στη λαϊκή [ΦΩΤΟ]


Χιλιάδες λαθραία πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιρειών εντόπισαν οι αστυνομικοί της ασφάλειας Λάρισας σε υπαίθρια λαϊκή αγορά της πόλης. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης συνελήφθησαν δέκα μικροπωλητές....





Συνολικά εντοπιστήκαν 2.053 πακέτα τσιγάρων, μια δίοπτρα όπλου, 12 φωτοβολίδες, 20 μαχαίρια, τέσσερα σπρέι πιπεριού, δυο σιδερογροθιές και μια συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης.
Οι έρευνες όμως δεν σταμάτησαν εκεί καθώς οι αστυνομικοί συνέλαβαν δυο ακόμη άτομα που είχαν αγοράσει λαθραία τσιγάρα και σε έλεγχο που έγινε στα σπίτια τους βρέθηκαν 103 μπουκάλια αλκοολούχων ποτών, 9.555 ευρώ και 16.920 δολάρια ΗΠΑ.
Σύμφωνα με εκτίμηση αρμόδιου υπαλλήλου του τελωνείου, οι διαφυγόντες δασμοί για τα συνολικά κατασχεθέντα αδασμολόγητα τσιγάρα και τις φιάλες βότκας ανέρχονται στο χρηματικό ποσό των περίπου 16.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.