Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Γιατί οι ΗΠΑ θα βομβαρδίσουν με νεκρά ποντίκια το νησί Γουάμ!!!

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ αποφάσισε να στείλει στο νησί Γκουάμ, το οποίο αποτελεί μή ενσωματωμένη περιοχή της χώρας, δηλητηριασμένα ποντίκια με σκοπό να... μειωθεί ο πληθυσμός των φιδιών που προκαλεί τεράστια προβλήματα στους κατοίκους.

 Τα δηλητηριώδη δενδρόβια φίδια φτάνουν σε μήκος τα τρία μέτρα και έχουν βυθίσει στη δυστυχία τους κατοίκους εδώ και 60 χρόνια όταν έφτασαν στο νησί με στρατιωτικά πλοία κατά το Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο. Από τότε δαγκώνουν τους ανθρώπους, σκοτώνουν οικόσιτα ζώα, καταστρέφουν το οικοσύστημα αλλά και την ηλεκτροδότηση.

 Υπάρχει μάλιστα ο φόβος τα φίδια να μπουν σε κάποιο αεροπλάνο στη στρατιωτική βάση του νησιού και να φτάσουν στη Χαβάη με αποτέλεσμα να προκληθεί μεγάλο πρόβλημα στην τροφική αλυσίδα. 

 Οι επιστήμονες εκτιμούν πως με αυτό τον τρόπο θα πεθάνουν περίπου 2 εκατομμύρια φίδια. Στα ποντίκια θα υπάρχει η ουσία ακεταμινοφαίνη, που περιέχεται σε παυσίπονα. Η ουσία αυτή δεν προκαλεί πρόβλημα στον άνθρωπο αλλά σκοτώνει τα φίδια.

Τα νεκρά ποντίκια αναμένεται να πέσουν στο Γκουάμ τον Απρίλιο από ελικόπτερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.