Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Ο καιρός για σήμερα Τρίτη [ΒΙΝΤΕΟ]

Αναλυτική πρόγνωση

Σποραδικές βροχές στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο και αυξημένες νεφώσεις στα νότια και ανατολικά της χώρας αναμένουμε την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013, ενώ ασθενείς τοπικές βροχές ενδέχεται να σημειωθούν στην...



Εύβοια, την ανατολική Στερεά, την ανατολική Πελοπόννησο καθώς και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται λίγες αραιές νεφώσεις, οι οποίες τις βραδυνές ώρες στα βόρεια θα αυξηθούν.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί από 3 έως 17 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, 2 έως 13 στη βόρεια Ελλάδα, 2 έως 18 στη δυτική Ελλάδα, 4 έως 16 στο βόρειο Αιγαίο και από 5 έως 19 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Η ελάχιστη θερμοκρασία στα ορεινά ηπειρωτικά θα κυμανθεί 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερα,

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από τα βορειοδυτικά, με ένταση από 4 έως 6 μποφόρ. Στο βόρειο Αιγαίο οι άνεμοι θα είναι βορειοανατολικοί, 4 έως 5 και τοπικά τις πρωινές ώρες 6 μποφόρ. Στο νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από τα νοτιοανατολικά, με ένταση από 3 έως 6 μποφόρ, ενώ σταδιακά θα στραφούν σε βόρειους και θα εξασθενίσουν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.