Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Σκύλος έσωσε τη ζωή ενός αγνοούμενου κοριτσιού


Ένα μικρό σκυλάκι έσωσε τη ζωή ενός 3χρονου κοριτσιού που είχε εξαφανιστεί....
Η μικρή Τζούλια , εξαφανίστηκε την Παρασκευή και βρέθηκε ξαπλωμένη σε έναν βάλτο αρκετά χιλιόμετρα από το σπίτι της το Σάββατο το πρωί, με το σκύλο δίπλα της.

Αμέσως εισήχθη στο νοσοκομείο αφού υπέφερε από κρυοπαγήματα δεδομένου ότι θερμοκρασία στην Πολωνία είχε πέσει στους -5 C.

Ο πυροσβέστης Grzegorz Szymanski, δήλωσε ότι ο σκύλος κράτησε το παιδί ζεστό κι έτσι κατάφερε να ζήσει.

«Ολόκληρη τη νύχτα ο σκύλος έμεινε με τη μικρή, δεν την άφησε καθόλου μόνη. Σκεφτείτε ότι η θερμοκρασία ήταν 5 βαθμούς κάτω από το μηδέν και το παιδί ήταν βρεγμένο», είπε, προσθέτοντας ότι το ζώο ήταν ο πιο σημαντικός παράγοντας για την επιβίωση του κοριτσιού.

Περισσότεροι από 200 άνθρωποι είχαν ψάξει για το παιδί κατά τη διάρκεια της νύχτας. Θεωρείται ότι για πολλές ώρες περιφερόταν μέσα στο δάσος κοντά στο σπίτι της στο χωριό Pierzwin.

Οι γονείς της, την είδαν τελευταία φορά να παίζει στην αυλή με το μικρό μαύρο σκυλάκι.

Τελικά οι πυροσβέστες κατάφεραν να ανακαλύψουν το 3χρονο κοριτσάκι χάρη στο κλάμα της, καθώς ζητούσε απεγνωσμένα τη μητέρα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.