Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Εξομολόγηση - σοκ ηθοποιού: «Ζω με τον κίνδυνο να μπω φυλακή»!



"Ζω με τον κίνδυνο να μπω φυλακή", εξομολογείται ο γνωστός ηθοποιός: "Οσα χρήματα έβγαζα τα έριχνα στο θέατρο....
Εκεί τα έχασα όλα. Ενα εξοχικό έχω μόνο, που βγήκε σε πλειστηριασμό".



Λίγο πριν βγει στη σύνταξη, ο δημοφιλής ηθοποιός Τάσος Χαλκιάς ξεκινά στην κυριολεξία τη ζωή του από το μηδέν και αποκαλύπτει στη Reallife τις δύσκολες στιγμές που ζεί εδώ και μήνες! Θα θυμάστε, άλλωστε, ότι πρόσφατα τα είχε διηγηθεί και τηλεοπτικά στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, χωρίς να έχει καταφέρει ωστόσο από τότε να ανατρέψει τη σε βάρος του κατάσταση...

Στη Reallife μπορείτε μεταξύ άλλων να διαβάσετε:

- "Ζω με τον κίνδυνο να μπω φυλακή". Η βαθιά εξομολόγηση του Τάσου Χαλκιά. "Οσα χρήματα έβγαζα τα έριχνα στο θέατρο. Εκεί τα έχασα όλα. Ενα εξοχικό έχω μόνο, που βγήκε σε πλειστηριασμό". Λίγο πριν βγει στη σύνταξη, ο δημοφιλής ηθοποιός ξεκινά στην κυριολεξία τη ζωή του από το μηδέν.

- "Επιτέλους, μικρή μου, σε βρήκα". Νία Βαρντάλος, η Ελληνοαμερικανίδα σταρ του Χόλιγουντ ξεφυλλίζει τις σελίδες του βιβλίου της με τίτλο "Ιnstant mom", που εξιστορεί την υιοθεσία της μονάκριβης κόρης της.

- Δημήτρης Μητροπάνος. Η διαθήκη ενός θρύλου. Η "R" αποκαλύπτει το κείμενο που συνέταξε ο τραγουδιστής για το μοίρασμα της περιουσίας του πριν φύγει από τη ζωή.

- Διαμαντής Διονυσίου. Μετανάστης για τον έρωτα. Στη Νέα Υόρκη ζει και εργάζεται ο μικρότερος γιος του αξέχαστου Στράτου.

- Ελένη Αποστολοπούλου. Η όμορφη Ελληνίδα ηθοποιός και σκηνοθέτις ανεβάζει την παράσταση "Γκόλφω" στην καρδιά του Παρισιού.

- Η μεγάλη κρίση στη σχέση τους. Η "έκρηξη" και τα μοναχικά βράδια του Ορέστη Τζιόβα και της Αλίκης Αλαμανή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.