Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Μ. Συνατσάκη: Πώς θα αντιδρούσε αν κάποια φλέρταρε τον Μύρωνα μπροστά της;


Η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε στο «Down Town» Κύπρου...
και στο Γιάννη Χατζηγεωργίου για το «Master chef», την επαφή της με τη Μαρία Μπεκατώρου και την Ευγενία Μανωλίδου, τους τρεις κριτές, αλλά και για τον «αναμενόμενο γάμο της» με τον Μύρωνα Στρατή

«Δεν καταλαβαίνω καθόλου γιατί να πας να φιλήσεις το αγόρι σου εκεί που υπάρχουν φωτογράφοι! Είναι άλλωστε πολύ συγκεκριμένα τα μέρη που έχουν τέτοια κάλυψη, οπότε αν θέλει κάποιος μπορεί να το αποφύγει» τόνισε η παρουσιάστρια του Mega, ενώ ξεκαθάρισε σχετικά με το δημοσίευμα που έκανε λόγο για «μυστικό γάμο της Μαίρης και του Μύρωνα το ερχόμενο καλοκαίρι, με 40 μόνο καλεσμένους»: «Λοιπόν, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Είναι μία φανταστική ιστορία που διάβασα το πρωί μίας Κυριακής που ξύπνησα. Και ομολογώ ότι γέλασα πολύ!»

Παράλληλα, σχετικά με το πώς θα αντιδρούσε αν αντιλαμβανόταν ότι κάποια κοπέλα φλερτάρει το σύντροφό της μπροστά της: «Δεν έχει πέσει κάτι τέτοιο στη δική μου αντίληψη. Φαντάζομαι βέβαια ότι μπορεί να έχει συμβεί, αλλά όχι μπροστά μου. Εντάξει, θα είχε πολύ θράσος η οποιαδήποτε αν το έκανε μπροστά μου και τότε μάλλον θα αντιδρούσα κι εγώ με το αντίστοιχο θράσος!».

Πώς προέκυψε το «Master Chef» στη ζωή της: «Μόλις είχε τελειώσει η σεζόν και εντελώς απρόσμενα μου έγινε η πρόταση για το Master Chef. Νομίζω είναι ένας συνδυασμός τύχης, δουλειάς και συγκυριών που με έφερε σε αυτό το project. Και το αγαπώ πολύ!» ανέφερε, ενώ απάντησε σε εκείνους που τη χαρακτήρισαν «φθηνή λύση» του Mega: «Δεν καταλαβαίνω γιατί το γεγονός ότι δεν ανήκω στην γενιά των φοβερά ακριβοπληρωμένων παρουσιαστών έχει κάποια αρνητική απόχρωση σε αυτήν την επαγγελματική πρόταση».

Τέλος, σχετικά με την επαφή της με την Ευγενία Μανωλίδου και την Μαρία Μπεκατώρου: «Με την Ευγενία βρεθήκαμε στο κοινό γύρισμα που είχαμε στο “Master Chef” και το οποίο προβλήθηκε στην Ελλάδα στις 20 Φεβρουαρίου. Μιλήσαμε για τις κοινές μας εμπειρίες και άκουγα με πολύ ενδιαφέρον τις ιστορίες που είχε να μου μεταφέρει από τον πρώτο κύκλο του παιχνιδιού. Με την Μαρία έχουμε κάνει αρκετές φορές παρέα. Είναι έξω καρδιά, γλυκύτατη και ολότρελη και αγαπάμε πολύ και οι δύο το φαγητό. Αλλά δεν μιλάμε πολύ για δουλειές όταν βρισκόμαστε» είπε, ενώ όταν ρωτήθηκε ποιον ξεχωρίζει από τους τρεις κριτές του παιχνιδιού, απάντησε; «Δεν πρόκειται να διαλέξω έναν από τους τρεις, γιατί βρήκα κάτι διαφορετικό στον καθένα για να αγαπήσω. Ο Λευτέρης με φρόντιζε πάντα σαν μπαμπάς μου στα γυρίσματα, ο Δημήτρης είναι το cool άτομο που με έκανε να αισθανθώ άνετα από την πρώτη στιγμή και ο Γιάννης είναι φοβερά αστείος με έναν τρόπο που εμένα μου ταιριάζει πάρα πολύ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.