Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ: Επίθεση με μολότοφ στο ΑΤ Ακροπόλεως


Για ακόμη μια φορά, το Αστυνομικό Τμήμα Μητροπόλεως έγινε στόχος οργανωμένης επίθεσης από κουκουλοφόρους, με βόμβες μολότοφ. Ήθελαν να κάψουν ζωντανούς τους αστυνομικούς....



Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του planet-greece όλα συνέβησαν λίγα λεπτά μετά τις 12.30 τα μεσάνυχτα. Η ολιγομελής ομάδα των κουκουλοφόρων επιτέθηκε με μολότοφ από την οδό Λεωχάρους, επιχειρώντας να πυρπολήσει τις μηχανές των αστυνομικών που βρίσκονταν παρκαρισμένες στο σημείο.

Πέταξαν μολότοφ και προς το τμήμα, έχοντας προφανή στόχο τους ίδιους τους αστυνομικούς. Όμως, χάρη στην ψυχραιμία τους, και την άμεση αντίδρασή τους, η φωτιά περιορίστηκε πριν πάρει μεγάλες διαστάσεις, προξενώντας ωστόσο υλικές ζημιές στα μηχανάκια. Κάποιοι αστυνομικοί επεχείρησαν να τους κυνηγήσουν και να τους συλλάβουν, χωρίς όμως να τα καταφέρουν.

Είναι η δεύτερη φορά που το συγκεκριμένο αστυνομικό τμήμα γίνεται στόχος εμπρηστικής επίθεσης με μολότοφ από ομάδα κουκουλοφόρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.