Σάββατο 4 Μαΐου 2013

Απίστευτο! Δείτε τον ''Ιησού από τη Ναζαρέτ'' στον σταυρό με τσιγάρο και κονιάκ!

Ο Robert Powell, ο ηθοποιός που ενσάρκωσε τον Ιησού Χριστό στην τηλεοπτική σειρά ''Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ''...


έχει μείνει χαραγμένος στο μυαλό όλων μας ως ένας από τους πιο αξιομνημόνευτους ηθοποιούς που έχουν αναλάβει να απεικονίσουν στη μικρή οθόνη τον Υιό του Θεού!
Μία φωτογραφία, κατά τη διάρκεια διαλείμματος των γυρισμάτων, παρουσιάζει τον ηθοποιό επάνω στον σταυρό, να καπνίζει τσιγάρο και να πίνει κονιάκ, τα οποία κρατάει ένας βοηθός!
Μάλιστα ο ηθοποιός είχε δηλώσει για τη συγκεκριμένη σκηνή στο παρελθόν: ''Όταν ήμουν στον σταυρό έκανε τρομερό κρύο. Οπότε, από το να με κατεβάζουν και να με ξανανεβάζουν στον σταυρό, με άφησαν εκεί και μου έδωσαν μια κουβέρτα, παντόφλες και μου κρατούσαν ένα τσιγάρο. Βασικά, έκανε τόσο κρύο που θυμάμαι να μου κρατούν και κονιάκ''!





πηγή

1 σχόλιο:

  1. Εσένα τί σε πειράζει άν κάπνιζε ή έπινε. Άνθρωπος ήταν για μικρό χρονικό διάστημα. Στο υπόλοιπο αναστήθηκε για εμάς τους κακοχρονισμένους. Φάτε τώρα αρνάκια, μήπως νομίσετε οτι θα εξυλεωθείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.