Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

Το "αντίο" του Μπουρίνιο


Αποχώρηση από τον πάγκο της Ρεάλ βλέπει το 82% των ερωτηθέντων σε ψηφοφορία της «Marca»...




Το σήριαλ σχετικά με το μέλλον του Ζοσέ Μουρίνιο καλά κρατεί, αλλά η σεζόν ολοκληρώνεται σιγά-σιγά και θα πέσουν οι τίτλοι τέλους. Στο τελευταίο… επεισόδιο που παίχτηκε μετά τον επαναληπτικό ημιτελικό του Champions League με τη Ντόρτμουντ, που σήμανε και τον αποκλεισμό της Ρεάλ Μαδρίτης, ο «Special One» δήλωσε ότι την επόμενη χρονιά θα βρίσκεται σε μια ομάδα που θα τον αγαπάνε και ότι στην Αγγλία υπάρχουν αρκετές τέτοιες ομάδες.

Έτσι, η ισπανική εφημερίδα «Marca» ζήτησε από τους αναγνώστες τους να καταθέσουν την άποψή τους για το θέμα. Ο κόσμος ανταποκρίθηκε, αφού ψήφισαν 46.627 άνθρωποι (το λες καλό δείγμα) και το αποτέλεσμα τα λέει όλα. Το 82% των ψηφισάντων πιστεύει ότι στο τέλος της σεζόν ο Πορτογάλος τεχνικός θα αποχαιρετήσει τη Μαδρίτη, ενώ μόλις το 18% εκτιμά ότι θα γίνει η έκπληξη και θα τον δουν ξανά στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.