Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Μήνυση στην αεροπορική εταιρία Qatar από τον… Καρατζαφέρη!

Μήνυση εναντίον της αεροπορικής εταιρίας Qatar και αίτημα να του δοθεί μεγάλο, «αλλά αδιευκρίνιστο ποσό», ζήτησε ο κ. Καρατζαφέρης, ισχυριζόμενος ότι υπέστη «σοβαρά σωματικά και ψυχολογικά τραύματα» όταν χτυπήθηκε από...


 το τρόλεϊ με τα ποτά που σέρβιρε αεροσυνοδός κατά τη διάρκεια πτήσης. Φυσικά δεν πρόκειται για τον γνωστό σε όλους μας Γιώργο Καρατζαφέρη, αλλά για τον Τζον Καρατζαφέρη, Έλληνα της Μελβούρνης. Όπως αναφέρει η μηνυτήρια αναφορά, τραυματίστηκε σε πτήση από τη Μελβούρνη προς τη Ντόχα τον Αύγουστο του 2011. Συγκεκριμένα, ο κ. Καρατζαφέρης υποστηρίζει πως το ατύχημα του προξένησε «χρόνιους πόνους, περιορισμό των κινήσεων του αλλά και ψυχολογικά προβλήματα που οδηγούν στο άγχος και την κατάθλιψη».

πηγή:paraskhnio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.