Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Διαβάστε την απόφαση-κόλαφο για τον Αντρίκο Παπανδρέου

 Απίστευτη παραποίηση και προπαγάνδα υπέρ των Παπανδρέου από ορισμένους δημοσιογράφους.
Επειδή "κάποιοι"  επιμένουν να παραποιούν την αλήθεια.Διαβάστε μόνοι σας την απόφαση του δικαστηρίου που είναι κόλαφος για τον Αντρίκο Παπανδρέου και ΟΧΙ για τον Καμμένο.Το μόνο επιβαρυντικό που αναφέρει για τον Πάνο Καμμένο είναι...


 το εξής και αναφέρεται μόνο στο χαρακτηρισμό "λαμόγιο":"ο απαξιωτικός τρόπος με τον οποίο ο εναγόμενος αναφέρεται στον ενάγοντα, με τις συγκεκριμένες δηλώσεις του, δεν προσιδιάζουν με εκείνον που οφείλουν να εκφέρουν οι πολιτικοί σε μια ευνομούμενη πολιτεία, όπου κατά κανένα τρόπο και για κανένα λόγο δεν είναι ανεκτό να θίγεται ο πυρήνας της αξιοπρέπειας οποιουδήποτε ανθρώπου χάριν ενός αορίστου δικαιολογημένου ενδιαφέροντος του κοινού, πολλώ δε μάλλον όταν τούτο θα μπορούσε κάλλιστα να επιτευχθεί κατά τέτοιο τρόπο ώστε να μη θιγεί η αξία οποιουδήποτε ανθρώπου, δοθέντος ότι ο σεβασμός αυτής αποτελεί βασική συνταγματική επιλογή".

Δυστυχώς φαίνεται πως κάποιοι σε κάποια μεγάλα sites ή είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία αποκατάστασης του ονόματος "Παπανδρέου" ,ή βαριούνται να διαβάσουν ή δεν ξέρουν τι διαβάζουν.
Διαβάστε και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα γιατί η αλήθεια πρέπει να λάμπει πάντα:


ΜΕΡΟΣ 1
ΜΕΡΟΣ 2
ΜΕΡΟΣ 3
ΜΕΡΟΣ 4
ΜΕΡΟΣ 5
ΜΕΡΟΣ 6
ΜΕΡΟΣ 7
ΜΕΡΟΣ 8

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.