Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Κάνει θραύση το λικέρ από... ελιά



Η 56χρονη Καίτη Ντιναπόγια ζει για αρκετά χρόνια στην Κρήτη. Μετά από δυο προσωπικές περιπέτειες... αποφάσισε να ασχοληθεί πιο ...ενεργά με αυτό που της άρεσε - τα τελευταία 20 χρόνια ασχολούνταν με τη βιοκαλλιέργεια - με τις ομορφιές της φύσης. Έτσι ξεκίνησε να μαζεύει λουλούδια, βότανα, να αξιοποιεί τα φρούτα, να τα ετοιμάζει για να τα προσφέρει στο... ποτήρι.

Ξεκίνησε να παρασκευάζει λικέρ ενώ τώρα έχει προχωρήσει και ένα βήμα παραπέρα και έφτιαξε λικέρ με τον πλούτο της Κρήτης: την ελιά.
Το λικέρ αυτό, με την ελαφριά πικρή γεύση, παρουσιάστηκε πριν λίγες ημέρες στην έκθεση «Ημέρες Γαστρονομίας – Ονομασία Προέλευσης Ελληνική», στο Μουσείο Μπενάκη και έκανε θραύση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.