Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Ενίσχυση των σχέσεων της Ελλάδας με Κατάρ και Κόσοβο


H ευρωατλαντική προοπτική των Δυτικών Βαλκανίων και η έναρξη λειτουργίας του Γραφείου Εμπορικών και Οικονομικών Υποθέσεων του Κοσσόβου στην Αθήνα ήταν μεταξύ των σημαντικότερων θεμάτων που συζητήθηκαν κατά την διάρκεια της συνάντησης του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης και Υπουργού Εξωτερικών Ευάγγελου Βενιζέλου με τον...



Πρωθυπουργό του Κοσόβου Χασίμ Θάτσι και με τον Υπουργό Εξωτερικών Ενβέρ Χότζα στο πλαίσιο της Υπουργικής Εβδομάδας της 68ης Γενικής Συνέλευσης του Ο.Η.Ε.

Στο ίδιο πλαίσιο, ο Ε. Βενιζέλος συναντήθηκε με τον Υπουργό Εξωτερικών του Κατάρ, Μοχάμεντ Αλ Ατίγια. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι δύο Υπουργοί εξέτασαν τρόπους προώθησης των διμερών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Κατάρ και ενίσχυσης της επενδυτικής παρουσίας του Κατάρ στην Ελλάδα.

Από την πλευρά του, ο Ε.. Βενιζέλος ανέφερε στον Αλ Ατίγια πως η Ελλάδα, κατά τη διάρκεια της προεδρίας της στην Ε.Ε., θα επιδιώξει να δώσει έμφαση στην ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Συμβουλίου Χωρών του Κόλπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.