Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Ύποπτος για δολοφονίες ο Γάλλος πολυεκατομμυριούχος Σερζ Ντασό, ιδιοκτήτης της Le Figaro!


Επί τέσσερις ώρες, τρεις δικαστές ανέκριναν τον Σερζ Ντασό, έναν από τους πλουσιότερους ανθρώπους στη Γαλλία, ιδιοκτήτη της μεγαλύτερης αεροναυπηγικής εταιρείας στον κόσμο «Dassault Aviation», της μεγαλύτερης συντηρητικής εφημερίδας της χώρας «Le Figaro» και γερουσιαστής στη γαλλική Δεξιά ....



Ο 88χρονος Ντασό βρίσκεται τους τελευταίους μήνες στο μικροσκόπιο της Δικαιοσύνης, η οποία ερευνά εάν έχει εμπλακεί σε αγορές ψήφων, σε απόπειρες δολοφονίας και σε άλλες παράνομες δραστηριότητες.

Ο Ντασό έχει αρνηθεί επανειλημμένως ότι έχει εμπλακεί σε τέτοιες παράνομες δραστηριότητες. Ο ίδιος έχασε τη θέση του δημάρχου στην πόλη Corbeil-Essonne το 2009 όταν δικαστήριο έκρινε ότι είχε προσφέρει μετρητά σε ψηφοφόρους για τον ψηφίσουν.

Πριν από ένα χρόνο, ο Γάλλος πολυεκατομμυριούχος και ιδιοκτήτης του μεγαλύτερου ομίλου αεροναυπηγικής, συνέδεσε την ομοφυλοφιλία με την «παρακμή» της αρχαίας Ελλάδας, με αφορμή την επίσημη παρουσίαση του νομοσχεδίου μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου από τη γαλλική κυβέρνηση.

«Θα αποκτήσουμε μια χώρα ομοφυλοφίλων. Και σε δέκα χρόνια δεν θα υπάρχει πλέον κανένας. Είναι ηλίθιο», είχε δηλώσει μιλώντας στο δημόσιο ραδιοφωνικό σταθμό France Culture σχολιάζοντας την απόφαση της σοσιαλιστικής κυβέρνησης του Φρανσουά Ολάντ να νομιμοποιήσει το γάμο των ατόμων του ιδίου φύλου.

«Δείτε την ιστορία στην Ελλάδα, αυτός (η ομοφυλοφιλία) ήταν ένας από τους λόγους της παρακμής της, την εποχή εκείνη», είπε ο Γάλλος γερουσιαστής και πρόσθεσε: «Πλήρης παρακμή, φυσικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.