Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Συλλήψεις για εμπορία βρεφών

Συλλήψεις σε πολύ γνωστή μαιευτική-γυναικολογική κλινική πραγματοποίησε η αστυνομία ...


στη Λάρνακα λίγο πριν τα μεσάνυχτα.

Η μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας οργανώθηκε πολύ προσεκτικά και την κατάλληλη στιγμή με ισχυρή δύναμη απέκλεισαν την περιοχή συλλαμβάνοντας τουλάχιστον τέσσερα άτομα για εμπορία βρεφών που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή εντός της κλινικής.

Η μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη και δεν αποκλείεται να προκύψουν και νέες συλλήψεις.

Η κλινική έχει εκκενωθεί και ο χώρος φρουρείται από αστυνομικούς.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του 24h, η υπόθεση είναι πολύ σοβαρή και αν επαληθευτούν τα στοιχεία τα οποία έχει στα χέρια της η αστυνομία θα συγκλονίσει το Παγκύπριο καθώς, η μαιευτική - γυναικολογική κλινική είναι από τις πιο γνωστές στην επαρχία Λάρνακας με πλήθος γυναικών να την επισκέπτονται.

Η όλη υπόθεση σύμφωνα με πληροφορίες μας, φέρεται να έχει ξεκινήσει μετά από καταγγελία αλλοδαπής, ενώ δεν αποκλείεται οι έρευνες της αστυνομίας να οδηγήσουν και σε διεθνές κύκλωμα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, εκτός από το γυναικολόγο έχουν συλληφθεί οι βιολογικοί γονείς του βρέφους, το οποίο θα δινόταν για υιοθεσία και ζεύγος Κυπρίων που φέρονται να επρόκειτο να υιοθετήσουν το παιδί παράνομα.

Και οι πέντε συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν το Σάββατο το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας προς έκδοση διατάγματος κράτησής τους.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της διερεύνησης της πιο πάνω υπόθεσης, προέκυψε μαρτυρία εναντίον πέντε προσώπων (48χρονου, 44χρονου, 45χρονου, 38χρονης και 41χρονης), τα οποία συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Εξάλλου, έκτο πρόσωπο (43χρονος), ανακρίθηκε γραπτώς και αφού δεν προέκυψε οτιδήποτε το ενοχοποιητικό εναντίον του, αφέθηκε ελεύθερο.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.