Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Μόνο συγγενείς και φίλοι είπαν το «τελευταίο αντίο» στον Μάνο Καπελώνη και στον Γιώργο Φουντούλη


Χωρίς βουλευτές της Χρυσής Αυγής, κάμερες και δημοσιογράφους η εξόδιος ακολουθία των δύο νεαρών που δολοφονήθηκαν έξω από τα γραφεία της ΧΑ...



Μόνο με την παρουσία συγγενών και φίλων τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία του 22χρονου Μάνου Καπελώνη και του 27χρονου Γιώργου Φουντούλη, που το βράδυ της Παρασκευής έχασαν τη ζωή τους από τα πυρά αγνώστου έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο.

Ο Μάνος Καπελώνης κηδεύτηκε στον Ιερό Ναό της Υπαπαντής στην Αρτέμιδα, ενώ στην κηδεία δεν επετράπη η παρουσία δημοσιογράφων, αλλά και πολιτικών, κατόπιν επιθυμίας της οικογένειας. Διακριτική ήταν η παρουσία της αστυνομίας.

Η εξόδιος ακολουθία του Γιώργου Φουντούλη τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Ηράκλειο όπου, επίσης, ζητήθηκε να μην παραβρεθεί κανείς πολιτικός και αντί για στεφάνια να δοθούν χρήματα για την ενίσχυση του Σικιαρίδειου Ιδρύματος στο οποίο φοιτά η αδερφή του.

Μπροστά από το φέρετρο συναγωνιστές του κρατώντας την ελληνική σημαία, φώναξαν πολλές φορές «αθάνατος» και στη συνέχεια στην είσοδο του νεκροταφείου έψαλλαν τον εθνικό ύμνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.