Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Φάκελος Τέσλα: Μύθος ή πραγματικότητα η «ακτίνα θανάτου»;



Η φαντασία του ανθρώπινου νου οργιάζει αλλά , από αυτή την εγκεφαλική συνουσία, βγήκαν και οι μεγαλύτερες ανακαλύψεις που άλλαξαν το ρου της ιστορίας και βοήθησαν ή κατέστρεψαν την ανθρωπότητα. Ένας από τους μεγαλύτερους εφευρέτες ήταν και ο Τέσλα...


Κατάφερε να δώσει τα... φώτα του, στην ανθρωπότητα, αλλά και να φτιάξει πολλές μηχανές που ακόμα και σήμερα λειτουργούν αλλά και σπέρνουν τον… πανικό!

Ο επιστήμονας που άφησε εποχή είχε πάρει μέρος και στο «πείραμα της Φιλαδέλφεια» όπου μαζί με τον Αϊνστάιν κατάφεραν να εξαφανίσουν το πλοίο «Έλντριτζ» του Αμερικανικού πολεμικού ναυτικού, χρησιμοποιώντας μαγνητικά πεδία για την τηλεματαφορά του! Όμως πέρα από αυτό το πείραμα ο Τέσλα, είχε κι άλλα οράματα, τα οποία δεν κατάφερε να τα υλοποιήσει ή να τα τελειοποιήσει, μιας και ο χρόνος ζωής του τελείωνε.

Ένα από τα ευρήματα του είναι και η «ακτίνα θανάτου», που μέχρι σήμερα πολλά έχουν ειπωθεί αλλά λίγα ξέρουμε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το όπλο αυτό υπάρχει και έχει γίνει η χρίση του, προκαλόντας πολλές από τις κλιματικές αλλαγές που ζούμε σήμερα.

Τον Μάιο του 1899 μέχρι τις αρχές του 1900 ο Τέσλα πραγματοποίησε μια σειρά από εντυπωσιακά πειράματα στο Κολοράντο Σπρινγκς. Έμεινε εκεί για ένα σχεδόν χρόνο και, αφού μετέτρεψε έναν εγκαταλελειμένο στάβλο σε εργαστήριο, άρχισε να πειραματίζεται πάνω στην ασύρματη μεταφορά ενέργειας. Δεν άργησε να κάνει μια σπουδαία ανακάλυψη: τα γήινα στατικά κύματα (terrestrial stationary waves).

Στο Κολοράντο Σπρινγκς ο Τέσλα διαπίστωσε πως, τόσο το έδαφος, όσο και η ατμόσφαιρα της Γης, ήταν καλοί αγωγοί του ηλεκτρισμού. Το διαπίστωσε αυτό με τη βοήθεια πειραμάτων κατά τη διάρκεια των οποίων δημιούργησε τεχνητές αστραπές μήκους σαράντα μέτρων, άναψε 200 λάμπες ακουμπώντας τες απλά στο έδαφος και θέτοντας εκτός λειτουργίας μηχανές σε απόσταση αρκετών χιλιομέτρων!

Ο Τέσλα αντιλήφθηκε για πρώτη φορά πως η γη ήταν στην ουσία μια τεράστια «ενεργειακή λίμνη», που μπορούσε να μεταφέρει κυματικά τις διαταραχές των ηλεκτρικών πεδίων σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της. Αυτή η γνώση ήταν απαραίτητη στον Σερβοαμερικανό εφευρέτη προκειμένου να υλοποιήσει το Παγκόσμιο Σύστημα μεταφοράς σημάτων και ενέργειας, που οραματιζόταν.
Επίσης, στο Κολοράντο Σπρινγκς, ο Τέσλα αφουγκράστηκε για πρώτη φορά τα σήματα των άστρων, συνέλαβε ηλεκτρομαγνητικά σήματα προερχόμενα εκτός του πλανήτη μας και είχε την εντύπωση πως ήταν ο πρώτος άνθρωπος που άκουσε μηνύματα από άλλο κόσμο.

Το 1924 οι αμερικανικές εφημερίδες αφιέρωσαν πολλά άρθρα τους στην περιβόητη «ακτίνα θανάτου» (Death Ray), στην οποία ενέπλεξαν και το όνομα του Τέσλα. Ο ίδιος ο εφευρέτης πάντως, στις διάφορες συνεντεύξεις που έδωσε, δεν συμφωνούσε με τον όρο «ακτίνα θανάτου» αλλά έκανε λόγο για ένα υπερόπλο που θα καταργούσε όλους τους πολέμους!

Με την ανακάλυψη αυτού του μυστηριώδους υπερόπλου ασχολήθηκε μέχρι το τέλος της ζωής του, καθώς έβλεπε την απειλητική σκιά της Ναζιστικής Γερμανίας να απλώνεται πάνω από την Ευρώπη και ιδιαίτερα πάνω από την αγαπημένη του πατρίδα, τη Γιουγκοσλαβία.
Όμως τι έχει γίνει με αυτό το περίεργο όπλο του εφευρέτη; Όπως φαίνεται, λειτουργεί και δεν μπήκε ποτέ στο ράφι των Αμερικανών. Πολλοί είναι οι ερευνητές που ισχυρίζονται ότι τα καιρικά φαινόμενα, οι αλλαγές στο κλίμα του πλανήτη αλλά και οι φονικές σεισμικές δονήσεις προέρχονται από τα συνεχή πειράματα της «ακτίνας θανάτου»…

Σύμφωνα με επιστημονικούς κύκλους που επιθυμούν να τηρούν την ανωνυμία τους, το όπλο του Τέσλα, έχει χρησιμοποιηθεί όχι μία, αλλά πολλές φορές!
Ισχυρίζονται δε, ότι η τελειοποίησή του είναι δεδομένη… και ότι η τελική δοκιμή του έγινε στην Ινδονησία, όπου και υπήρξαν πολλά θύματα μετά το φονικό χτύπημα των σεισμικών δονήσεων και του τσουνάμ που ακολούθησε.

Ωστόσο οι ισχυρισμοί τους δεν τελειώνουν εδώ. Υποστηρίζουν ότι οι ζημιές που έχουν προκληθεί από τη χρησιμοποίηση αυτού του οπλικού συστήματος είναι τεράστιες, με αποτέλεσμα να έχουν «κοντύνει» κατά πολύ την διάρκεια ζωής του πλανήτη μας. Μάλιστα υπάρχει μεγάλος προβληματισμός για τα απανωτά χτυπήματα των φυσικών φαινομένων, με αποτέλεσμα να έχουν επισπευσθεί οι αναζητήσεις άλλων βιώσιμων πλανητών στο διάστημα!

Φαίνεται ο πόλεμος των άστρων μπορεί να μην έγινε ποτέ αλλά οι εξ ουρανού δοκιμές έχουν προκαλέσει ανεπανόρθωτες ζημιές…

*pressroom planet-greece

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.