Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Μιλάμε, είναι πολύ μεγάλο νούμερο η Lady Gaga [ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ]


Δείτε πώς ντύθηκε, πάλι η νουμεράτζα. Έβαλε πάνω της το χριστουγεννιάτικο δέντρο και βγήκε βόλτα!...



Η αγαπημένη της γιορτή είναι τα Χριστούγεννα και θέλει να το ξέρει όλος ο κόσμος. Γι’ αυτό και φόρεσε στην κυριολεξία την εορταστική της διάθεση!
Μετά το τέλος της συναυλίας της στο Jingle Bell Ball στο Λονδίνο, η Lady Gaga απαθανατίστηκε ντυμένη… χριστουγεννιάτικο δέντρο, έξω από το Langham Hotel, όπου και διέμενε.

Η εκκεντρική ποπ σταρ εμφανίστηκε με κόκκινο playsuit, μαύρες μπότες - κοθόρνους και με… έλατο, πολύχρωμα στολίδια και χρυσό αστέρι στα καταπράσινα μαλλιά της!

Οι θαυμαστές της είχαν κατακλύσει την είσοδο του ξενοδοχείου για να τη δουν από κοντά και η 27χρονη δεν τους χάλασε χατίρι. Φωτογραφήθηκε μαζί τους και τους μοίρασε αυτόγραφα, ενώ εκείνοι της τραγουδούσαν όχι "Ω έλατο", αλλά "Ω... Lady Gaga"!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.