Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

27χρονος «χτυπούσε» καφενεία και ψητοπωλεία

Συνελήφθη επ΄αυτοφώρω, χτες το πρωί, στην περιοχή της Πολίχνης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας...
27χρονος ομογενής, σε βάρος του οποίου σχηματίζεται δικογραφία για «Απόπειρα κλοπής», «Κλοπή» και παράβαση του Νόμου «Περί Όπλων».
Ειδικότερα, ο 27χρονος, αποπειράθηκε να διαρρήξει κατάστημα (ψητοπωλείο) της περιοχής, ιδιοκτησίας 27χρονου, πλην όμως έγινε αντιληπτός και συνελήφθη από τους ανωτέρω αστυνομικούς.
Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα διαρρηκτικό εργαλείο, ενώ σε νομότυπη έρευνα του σπιτιού του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία και το χρηματικό ποσό των 100,50 ευρώ.
Επίσης, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Πολίχνης-Ευκαρπίας, ο συλληφθείς πρώτες πρωινές ώρες της 13-01-2014, διέρρηξε καφενείο στην ίδια περιοχή, ιδιοκτησίας 49χρονου και αφαίρεσε από την ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.