Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Μούφα η είδηση με το καθηλωμένο αεροσκάφος του Σύριου υπουργού εξωτερικών στο Ελ.Βενιζέλος

Η πραγματικότητα είναι πως λόγω του εμπάργκο που υπάρχει προς τη Συρία, έπρεπε να ακολουθηθεί συγκεκριμένη διαδικασία προκειμένου να ...


γίνει ο ανεφοδιασμός του αεροσκαφούς.Η διαδικασία ακολουθήθηκε, οι σχετικές άδειες δόθηκαν από το ΥΠΕΞ στην ΥΠΑ και το αεροπλάνο ετοιμάζεται να αναχωρήσει προς Γενεύη,μόλις ολοκληρωθεί ο ανεφοδιασμός.

Η είδηση όπως μεταδόθηκε:

Διπλωματικό θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη στο αεροδρόμιο... «Ελευθέριος Βενιζέλος» όπου έχει καθηλωθεί αεροσκάφος το οποίο μεταφέρει τον υπουργό Εξωτερικών της Συρίας και υπηρεσιακούς παράγοντες του υπουργείου.

Σύμφωνα με τον Real Fm, οι εταιρείες ανεφοδιασμού αρνούνται να το ανεφοδιάσουν, εφαρμόζοντας το εμπάργκο το οποίο έχει επιβάλει η Διεθνής κοινότητα στην κυβέρνηση της Συρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.