Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Το πιο...απίστευτο προσκλητήριο γάμου [ΦΩΤΟ]

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το πιο τρελό προσκλητήριο, που έχετε δει ποτέ! Όπως πολύ εύκολα θα καταλάβετε το κείμενο έγραψε η… πεθερά, η οποία «στολίζει» κανονικότατα την αγαπημένη της νυφούλα....


 Προφανώς, πρόκειται για ανθρώπους με πολύ χιούμορ, τουλάχιστον η νύφη πρέπει να έχει πολύ για να το δεχτεί. Διαβάστε το: «Δυστυχώς είστε προσκεκλημένοι στον γάμο του άριστου υιού μου ιατρού, και κάποιας φτηνής άχρηστης αλήτισσας της οποία το όνομα μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή. Η μέγιστη αυτή συμφορά στην ιστορία της οικογένειάς μου θα λάβει χώρα το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου, στις 9 μ.μ. που αναμφίβολα θα καταλήξει σε διαζύγιο. Ελπίζω εγκαίρως ώστε να τεκμηριωθεί η ακύρωσή του. Αυτή τη βαθιά απογοητευτική και αβάσταχτα θλιβερή τελετή θα ακολουθήσει δείπνο, όπου θα προσφερθούν ξηροί καρποί στους οποίους η πώς τη λένε είναι αλλεργική» .





πηγή: peoplegreece

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.