Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Έρευνες στο σπίτι της αδελφής του Ξηρού


Έρευνες της Κρατικής Ασφάλειας και της Αντιτρομοκρατικής σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Στα Εξάρχεια συνελήφθη ο αντιεξουσιαστής...



Γιώργος Καλαϊτζίδης, γνωστός από την υπόθεση με την κλοπή ασπίδων με ακόμη έναν καταζητούμενο της ΕΛ.ΑΣ. - επίσης γνωστό αντιεξουσιαστή. Στο σπίτι του βρέθηκε ένα όπλο με γεμιστήρα και σφαίρες.

Το συγκεκριμένο άτομο έχει απασχολήσει τις αρχές κατά το παρελθόν καθώς είχε επιτεθεί σε δυνάμεις της αστυνομίας από τις οποίες μάλιστα είχε αφαιρέσει εξοπλισμό ενώ είναι στενός φίλος του καταζητούμενου αντιεξουσιαστή που πέρσι η αντιτρομοκρατική εντόπισε καλάσνικοφ και σφαίρες στο αυτοκίνητο που είχε νοικιάσει.

Έρευνες στο σπίτι της αδελφής του Χριστόδουλου Ξηρού πραγματοποιούν οι άνδρες της ασφάλειας και της αντιτρομοκρατικής στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με πληροφορίες η έρευνα της ΕΛΑΣ πραγματοποιείται στο πλαίσιο του εντοπισμού του «Μανώλη» της 17Ν.

Μάλιστα ο γιος της συγκεκριμένης αδελφής του Ξηρού είναι ο άνθρωπος που σύμφωνα με πληροφορίες μετέφερε τον καταζητούμενο από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα όπου και εξαφανίστηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.