Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Βαρουφάκης: Το πλεόνασμα δεν θα επιστραφεί στους

Την άποψη ότι το πρωτογενές πλεόνασμα δεν πρόκειται να διατεθεί για την ενίσχυση των πολιτών αλλά θα διατίθεται εξ' ολοκλήρου για την αποπληρωμή...
μέρους του χρέους διατύπωσε ο καθηγητής οικονομικής θεωρίας Γιάννης Βαρουφάκης, διαψεύδοντας έτσι τις πρωθυπουργικές εξαγγελίες.
Ο γνωστός οικονομολόγος, απέρριψε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο η Ελλάδα να εμφανίσει πρωτογενές πλεόνασμα ύψους 4,8% για τα επόμενα χρόνια σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1, ενώ παράλληλα κατήγγειλε πως η χώρα έχει μπει σε έναν κύκλο διακίνηση δανείων από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.
Τέλος, ο κ. Βαρουφάκης σχολίασε και τις διαπραγματεύσεις του Γιάννη Στουρνάρα με τους εκπροσώπους των δανειστών, σημειώνοντας πως ο υπουργός Οικονομικών έχασε την μεγάλη ευκαιρία να κάνει παρέμβαση στο Eurogroup.
«Κερδίζουμε μάχες άνευ σημασίας και χάνουμε τον πόλεμο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.Βαρουφάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.