Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

"Κουβάρια" έγινε η Ζωΐτσα με τον Νεράτζη


Επεισόδιο 1.234.... με πρωταγωνίστρια την Ζωή Κωνσταντοπούλου...



Νέα αντιπαράθεση συνέβη στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής ανάμεσα στον πρόεδρό της Αναστάσιο Νεράντζη και την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Ο Αναστάσιος Νεράντζης ανακοίνωσε ότι η συνεδρίαση για τον προγραμματισμό του έργου της Επιτροπής θα ολοκληρωθεί νωρίτερα προκειμένου να παραστούν οι βουλευτές στην ομιλία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ν.Δ..

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, που είχε υποβάλλει σειρά προτάσεων για κλήσεις στην Επιτροπή, αντέδρασε και χαρακτήρισε τον κ. Νεράντζη ως όργανο συγκάλυψης και αποπροσανατολισμού.

Ο κ. Νεράντζης χαρακτήρισε την κυρία Κωνσταντοπούλου ως «γλωσσώδη» και αυθάδη, προκαλώντας νέα αντίδραση της βουλευτού. Συγκεκριμένα ο Αναστάσιος. Νεράντζης αναφέρθηκε στο χαρακτηρισμό «κατάπτυστος» που χρησιμοποιεί, όπως είπε, κατά κόρον η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Απορώ πως δεν τελείωσε ακόμη η πρώτη ύλη πτυσίματος… Αν θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ και η γλωσσώδης κ. Κωνσταντοπούλου χρόνο, να μην επικαλύπτει τις ομιλίες του Προέδρου και συναδέλφων και να περιορίσει το χρόνο που ερωτά ώστε να μην έχουμε επί 30 λεπτά ερωτήσεις όπως στον Στ. Στασινόπουλο του ΣΔΟΕ», είπε. «Εσείς δεν αγωνίζεστε», απάντησε η Ζ. Κωνσταντοπούλου. Τότε ο κ. Νεράντζης έθεσε θέμα εμπιστοσύνης προς το πρόσωπό του, με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να μιλούν για «παρωδία».

Η Ζ. Κωνσταντοπούλου ζήτησε να μην κλείσει η συνεδρίαση πριν τοποθετηθεί η ίδια, αλλιώς θα κατήγγειλε το προεδρείο. «Για τις καταγγελίες σας υπάρχει ειδικό δοχείο απορριμμάτων», απάντησε ο Α. Νεράντζης λέγοντας ότι «η κυρία είναι ταγμένη στο να παρακωλύει το έργο της Επιτροπής. Η μόνη ποινή που μπορεί να της επιβάλλει κανείς είναι αυτή της 5ημέρου περιφρονήσεως».



Πηγή:naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.