Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Φούχτελ για Κεφαλονιά: Θα στηρίξουμε όπου μπορούμε

Εντυπωσιασμένος ο Γερμανός από την άμεση ανταπόκριση του κρατικού μηχανισμού!

«Εντυπωσιασμένος» από την ετοιμότητα του κρατικού μηχανισμού ως προς την αντιμετώπιση των συνεπειών των σεισμών στην Κεφαλονιά δήλωσε ο Χανς Γιόαχιμ Φούχτελ, μετά τη συνάντησή του με τον υπουργό...



Εσωτερικών Γ. Μιχελάκη, διαβεβαιώνοντας μάλιστα για την παροχή κάθε δυνατής βοήθειας.

«Έχουμε εντυπωσιαστεί από το πώς κινήθηκε ο κρατικός μηχανισμός και οποιαδήποτε υποστήριξη μπορούμε εμείς να παρέχουμε στο πλαίσιο των δικών μας αρμοδιοτήτων στους δήμους και όσον αφορά τεχνογνωσία αλλά και οποιαδήποτε μορφή υποστήριξης θα το πράξουμε», δεσμεύθηκε ο γερμανός υφυπουργός για θέματα Αναπτυξιακής Συνεργασίας και εντεταλμένος της Άγκελα Μέρκελ για την Ελληνογερμανική Συνέλευση.

«Έχουμε στην αποστολή μας ειδικούς όσον αφορά στην αντιμετώπιση καταστροφών. Είχε σχεδιαστεί πριν από λίγες βδομάδες να γίνει ένα σεμινάριο για αυτό το σημαντικό ζήτημα της πολιτικής προστασίας και αντιμετώπισης καταστροφών και αυτό δείχνει πως και τους δύο υπουργούς μας απασχολεί αυτό το ζήτημα», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.