Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

ΣΟΚ για τον Ολυμπιακό. [ΒΙΝΤΕΟ]


Ισοπαλία - σοκ για τον Ολυμπιακό, πριν απο λίγο, με την οποία παρ'ολίγο να αποκλειστεί από την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, στο ποδόσφαιρο!....



Ο Ολυμπιακός ακολούθησε τον Παναθηναϊκό στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου περιμένει το νικητή του ζεύγους ΠΑΟΚ-Απόλλωνας Σμύρνης, μετά το 1-1 στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο και σε συνδυασμό με το 0-0 του πρώτου αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν εμφανώς καλύτεροι από τον Ατρόμητο στο πρώτο ημίχρονο, καθώς με πολύ πίεση περιόρισε τους γηπεδούχους, οι οποίοι φρόντισαν πρωτίστως την ανασταλτική λειτουργία τους και κατόρθωσαν να παραμείνουν αήττητοι στα τρία από τα τέσσερα φετινά παιχνίδια τους με την αήττητη ομάδα του Μίτσελ.
Στο 14΄ η πειραϊκή ομάδα έφτασε πολύ κοντά στο 0-1, αλλά το εκτός περιοχής σουτ του Ολαϊτάν έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Σηφάκη, ενώ στο 20΄ ο Κάμπελ «έστρωσε» στον Ντομίνγκες, που μέσα από την περιοχή σούταρε ψηλά.
Ο Ολυμπιακός ήλεγχε απόλυτα το παιχνίδι αλλά ενάντια στη ροή της αναμέτρησης το προβάδισμα πήρε ο Ατρόμητος: στο 42ο λεπτό ο Ούμπιντες εκτέλεσε το φάουλ από αριστερά, ο Μέγερι έκανε τραγικό λάθος στέλνοντας την μπάλα με γροθιές στην περιοχή του και στη σύγχυση ο Ταυλαρίδης, πάνω στη γραμμή, έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.



Ο πρωταθλητής μπήκε στην επανάληψη για να παίξει ένα 45λεπτο χωρίς αύριο, αφού το ενδεχόμενο του αποκλεισμού δεν ήταν μόνο ορατό αλλά και πολύ πιθανό πια. «Φουλ επίθεση» από το πρώτο σφύριγμα για τον Ολυμπιακό λοιπόν, κι έτσι στο 52΄ ο Σηφάκης «απογειώθηκε» για να πετάξει κόρνερ την κεφαλιά του Εντιγκά.
Στο 55΄ ο Σταύρος Μάνταλος είδε χέρι του Μπάλλα σε κεφαλιά του Μανωλά και έδειξε τα 11 μέτρα, με τον Ντομίνγκες να στέκεται απέναντι στον Σηφάκη και παρά την προσπάθειά του να ισοφαρίζει.
Στο 61΄ ένα αξιόλογο σουτ του σκόρερ πέρασε άουτ, την ίδια κατάληξη είχε η προσπάθεια του Εντιγκά στο 68΄, το σουτ του Δημούτσου στο 72΄ και το βολέ του Πέρες στο 78΄. Στο 83΄ ο Μέγερι εξιλεώθηκε για το λάθος του αποκρούοντας εντυπωσιακά την κεφαλιά του Μπρίτο, για να χάσει την τελευταία ευκαιρία στον αγώνα ο Πέρες στο 89΄, από προσπάθεια του Ολαϊτάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.