Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Ανώτατη διάκριση για τρεις Έλληνες επιστήμονες


Τα βραβεία European Geosciences Union- EGU είναι η ανώτερη διάκριση που μπορεί να λάβει κανείς σε παγκόσμιο επίπεδο στο χώρο των γεωεπιστημών, των πλανητικών και διαστημικών επιστημών....




Στη φετινή διοργάνωση πρόκειται να δοθούν συνολικά 43 βραβεία, 3 εκ των οποίων θα παραλάβουν Έλληνες επιστήμονες.


Πρόκειται για τους Δρ. Σταμάτη Κριμιζή, ο οποίος θα λάβει το Jean Dominique Cassini Medal (κορυφαία διάκριση για senior scientist), Δρ. Κωνσταντίνος Συνολάκης, ο οποίος θα λάβει το Sergey Soloviev Medal και τέλος τη Δρ. Χριστίνα Πλαϊνάκη, η οποία θα λάβει το Outstanding Young Scientist Award in Planetary and Solar System Sciences. Η απονομή πρόκειται να πραγματοποιηθεί σε επίσημη τελετή κατά τη διάρκεια του ετήσιου συνεδρίου της EGU, τον Απρίλιο, στη Βιέννη, Αυστρία. Το θέμα του συνεδρίου έχει τίτλο: «The Face of the Earth – Process and Form».

Πηγή: www.egu.eu, ellines.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.