Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

«Ποντικοί» εξαφανίζουν τα κουτάκια του… φραπέ!


«Κρυβουμε τα κουτάκια του καφέ για να μην τα κλέψουν, μας έχουν ρημάξει» αποκάλυψε εργαζόμενη γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης...
όταν ρωτήθηκε γιατί τα ράφια του καταστήματος δεν έχουν προιόν γνωστής εταιρείας καφέ, παρα μόνο άλλων εταιρειών και δικιάς τους ονομασίας. Επίσης σημειώνεται ότι στο ράφι των καφέδων είχε σημέιωμα που ανέγραφε ότι όποιος θέλει να αγοράσει τη συγκεκριμένη μάρκα του καφέ πρέπει να απευθυνθεί στην υποδοχή του καταστήματος. Ακόμα, οι καφέδες που υπήρχαν στο ράφι, οι οποίοι δέν ήταν «επώνυμοι», δεν έφεραν καπάκια στις συσκευασίες τους. Παράλληλα, η υπάλληλος εξήγησε ότι αυτό το φαινόμενο το οποίο καταδεικνύει περίτρανα την άθλια κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης, έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις και για αυτό το λόγο έχουν κρύψει τους καφέδες. Τέλος, επισημαίνεται ότι οι «ποντικοί» του φραπέ μάλλον προτιμούν μόνο επώνυμες μάρκες για την απόλαυσή τους.
Πηγή: seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.