Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Έρχεται η νέα ταινία των Transformers [ΒΙΝΤΕΟ]


Μετά από μια φευγαλέα ματιά στο τιζεράκι του Super Bowl, το ρομποτικό σύμπαν του «Transformers: Age of Extinction» έρχεται φουριόζικα με το πρώτο ολοκληρωμένο τρέιλερ που ρίχνει περισσότερο φως στους ανθρώπινους χαρακτήρες παρά στις μηχανές (ακόμα κι αν αυτό δεν κρίνεται απαραίτητο στο συγκεκριμένο φραντσάιζ, που χτυπάει κάθε φορά μέσα στη ραστώνη του καλοκαιριού - 10 Ιουλίου φέτος)...

Ο Μαρκ Γουόλμπεργκ συστήνεται ως μηχανικός που αποσυνθέτει παλιές μηχανές και πουλάει τα κομμάτια τους προσπαθώντας να εξασφαλίσει τα δίδακτρα για το κολέγιο της κόρης του (Νίκολα Πελτς). Όταν καταπιάνεται με ένα σκουριασμένο φορτηγάκι, σύντομα θα ανακαλύψει ότι κάτι παράξενο συμβαίνει με αυτό το σιδεράνιο «κουφάρι». Είναι ο Optimus Prime σε απόσυρση, ή τουλάχιστον έτσι αφήνει τους ανθρώπους να πιστεύουν.

Η ανακάλυψή του σύντομα θα φέρει στην αποθήκη του κυβερνητικούς παράγοντες που ενδιαφέρονται να μάθουν την προέλευση του φορτηγού, καθώς τα Transformers είναι ανεπιθύμητα μετά από τη μάχη του Σικάγο κι άλλες συγκρούσεις που οδήγησαν σε μαζική καταστροφή πολλών μεγαλουπόλεων του πλανήτη.

Ο Στάνλεϊ Τούτσι προσπαθεί να εξηγήσει «μα δεν καταλαβαίνετε; Δε σας χρειαζόμαστε πια», η εποχή των ρομποτικών μαχών έχει τελειώσει για τους ανθρώπους, όχι όμως και για τις μηχανές που ανασυντάσσονται και εν όψει της καινούργιας απειλής τα λόγια περιττεύουν και οι ρομποτικοί αντίπαλοι είναι και πάλι έτοιμοι για θανάσιμες συγκρούσεις γρανάζι με γρανάζι.

Δείτε καλούς, κακούς, άσχημους, Galvatron, Prime, Grimlock, πτεροδάκτυλο και όλον τον καλό τον κόσμο εκτός από τον Λαμπέφ που έχει χαιρετίσει από καιρό το μπλοκμπάστερ που τον ανέδειξε και τώρα επιλέγει σινεφίλ ταινίες και ποδοπατάει φεστιβαλικά χαλιά με χαρτοσακούλες στο κεφάλι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.