Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Πασάς στην Πόλη ο Ολυμπιακός


Το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αναντολού Εφές είχε διαδικαστικό χαρακτήρα μετά την πρόκριση… άνευ αγώνος χάρη στα αποτελέσματα της Πέμπτης...



Όμως οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν για τους εαυτούς τους και τον κόσμο τους (ανάμεσά τους και 250 φίλοι τους που… έστησαν ένα μικρό ΣΕΦ στο «Αμπντί Ιπεκτσί») νικώντας την ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου με 83-78.

Κορυφαίος για ένα ακόμη παιχνίδι ο Βασίλης Σπανούλης (17π., 4 ασίστ), ευχάριστη έκπληξη ο Μάρντι Κόλινς (4π., 5 ριμπ., 5 ασίστ), διασώθηκαν οι… παλιόφιλοι Κώστας Βασιλειάδης (16π.) και Τζαμόν Γκόρντον (6π., 9 ασίστ, 4 ριμπ.)από τους γηπεδούχους.

Μετά το αποτέλεσμα της Πόλης, ο νικητής του «εμφυλίου» της Πέμπτης στο ΣΕΦ θα πάρει την τρίτη και ο ηττημένος την τέταρτη θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.