Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Πάγκαλος: «Δεν είναι ρατσιστικό να με αποκαλεί παχύδερμο συνεχώς η Αυγή;»


Σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο Θεόδωρος Πάγκαλος, διερωτήθηκε: «Δεν είναι ρατσιστικό να με αποκαλεί παχύδερμο συνεχώς η Αυγή; η εφημερίδα...

του κόμματος της κ. Δούρου και να λέει η Ρένα Δούρου ότι διασκέδασε με το θέαμα του γιαουρτώματος του κ. Πάγκαλου στα Καλύβια;».
Ο κ. Πάγκαλος είπε ότι έθεσε απλά ένα ερώτημα: «Γιατί μόνο η κυρία Δούρου καταπατά το νόμο κολλώντας αφίσες με το πρόσωπο της». Ωστόσο, όπως σημείωσε, απάντηση δεν πήρε.
Όσον αφορά στο Μανώλη Γλέζο, είπε ότι το κόμμα της νεολαίας στέλνει στην ευρωβουλή άνθρωπο 92 ετών που έχει δηλώσει ότι δεν μπορεί να μπει στα αεροπλάνα, λέγοντας μάλιστα ότι ο ίδιος είναι 76 ετών και δεν διανοείται -όπως χαρακτηριστικά ανέφερε- να κατέβει στην Ευρωβουλή.
Ο κ. Πάγκαλος εξέφρασε επίσης την άποψή του ότι η Κουμουνδούρου θέλει να μαζέψει ψήφους με τον κ. Γλέζο και στέλνουν επικεφαλής κάποιον που δε υπάρχει περίπτωση να ασκήσει τα καθήκοντα του.
Ο πρώην υπουργός αναφέρθηκε και στο παρασκήνιο των Καννών, λέγοντας ότι έμαθε το επόμενο πρωί από τον ίδιο τον Γιώργο Παπανδρέου για το δημοψήφισμα.
«Τον ρώτησα: "Πώς πήρες την απόφαση αυτή"; Αν με ρωτούσαν θα έλεγα ότι η λέξη "δημοψήφισμα" είναι ανάθεμα στην Ευρωπαϊκή Ένωση», είπε, εκτιμώντας μάλιστα πως ο πρώην πρωθυπουργός έπρεπε να κάνει βουλευτικές εκλογές και να ηττηθεί «λεβέντικα» με την πολιτική του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.