Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Η Ρεάλ Μαδρίτης πρωταθλήτρια Ευρώπης! Ισοπέδωσε την Ατλέντικο [ΒΙΝΤΕΟ]


Για 93 λεπτά η Ατλέντικο ήταν αγκαλιά με τον τίτλο. Μέχρι που η Ρεάλ φορτσάρισε και διέσυρε την συμπολίτισσά της....



Το 10ο ευρωπαϊκό τρόπαιο του Κυπέλλου Πρωταθλητριών/Τσάμπιονς Λιγκ πανηγυρίζει η Ρεάλ Μαδρίτης. Μετά από συγκλονιστικό τελικό που έγινε στο «Ντα Λουζ» της Λισαβόνας, η «Βασίλισσα» επικράτησε 4-1 στην παράταση της Ατλέτικο, η οποία μέχρι το 93΄ κρατούσε το τρόπαιο στην «αγκαλιά» της!
Η ομάδα-μοντέλο του Ντιέγκο Σιμεόνε, μία εβδομάδα μετά την κατάκτηση του τίτλου στην πριμέρα ντιβιζιόν, έμεινε όρθια απέναντι σε ένα ακόμη μεγάλο αντίπαλο και με το γκολ του Γκοντίν στο 36΄ έφτασε μία ανάσα από το να κατακτήσει για πρώτη φορά στην ιστορία της το Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Ρεάλ, όμως, ήθελε όσο τίποτ' άλλο το Κύπελλο, δεν τα παράτησε ποτέ, πάλεψε έως το τέλος και έμεινε ζωντανή έστω και στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων της κανονικής διάρκειας. Μετά το 2002 η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι ανέβηκε ξανά στην κορυφή της Ευρώπης, με τον Ιταλό προπονητή να γίνεται ο πρώτος που τα καταφέρνει με τέσσερις διαφορετικές ομάδες.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκόραρε στον τελικό, έγινε ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης και πανηγύρισε σα μικρό παιδί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.