Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Ντροπή σου Ντέπυ Γκολεμά

Μόνο στο planet-greece

Ξεπέρασε κάθε όριο η Ντέπυ Γκολεμα...



Η ίδια συστήνεται ως δημοσιογράφος. Η αλήθεια είναι ότι ουδέποτε στη ζωή της έκανε πραγματικό ρεπορτάζ. Τηλεκριτικός ήταν. Τι εστί τηλεκριτικός; Κάθεται σε μία ωραία πολυθρόνα βλέπει τηλεόραση και όποιος δεν την κάθεται καλά στο μάτι τον περνάει γενεές δεκατέσσερις, μέσω της στήλης της σε εφημερίδες (όποιες έχει δουλέψει κατά καιρούς) κι εσχάτως μέσω ιστοσελίδων και κοινωνικών μέσω δικτύωσης.

Ποιος τόλμησε να αμφισβητίσει την "αυτού εξοχότης" και δεν άνοιξε βεντέτα μαζί του, με την ίδια αρκετές φορές νικήτρια; Έχει καταστρέψει πολλές καριέρες δημοσιογράφων και δη της τηλεοπτικής δημοσιογραφίας, έτσι γιατί δεν της άρεσε η φάτσα τους ή δεν τα έλεγαν όπως η ίδια θα ήθελε. Ίσως γιατί είχε απωθημένα να εργαστεί στην τηλεόραση αλλά δεν είχε τα φόντα να το κάνει.

Γιώργος Οικονομέας, Ελεωνόρα Μελέτη, Ρούλα Κορομηλά, Αντώνης Κανάκης είναι μόνο μερικά από τα ονόματα που η ίδια έστρεψε τα φαρμακερά βέλη σε βάρος της.

Μία φορά δοκιμάστηκε στον τηλεοπτικό στίβο, στο "tv stars παρουσιάστε" κι εκεί είδε την... γλύκα του πώς είναι να δουλεύει. "Έφαγε" τα μούτρα της, δεν άντεξε την πραγματική δουλειά κι έφυγε... νύχτα από την εκπομπή, η οποία νύχτα κι άδοξα τελείωσε.

Τώρα, έτσι, επειδή δεν γουστάρει το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, επειδή δεν συμβαδίζει με τα πολιτικά της "πιστεύω" εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση κατά της διεύθυνσης του σταθμού, στοχοποιώντας και δημοσιογράφους!

Μήπως ήρθε η ώρα να παρέμβει το Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.