Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Οφείλουμε να παραδεχθούμε την μαγκιά του Άδωνι


Ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει ορκισμένους εχθρούς όσο και φίλους. Όλοι όμως του αναγνωρίζουν ένα πράγμα...



Ο νυν υπουργός Υγείας δεν ήταν ΝΔ τα... εύκολα χρόνια, επί Καραμανλή, που η παράταξη σάρωνε.

Προσεχώρησε στην μεγάλη κεντροδεξιά τα "δίσεκτα" έτη του μνημονίου, που η ΝΔ δοκιμάστηκε για τις αντοχές της. Κι όμως αυτό το παιδί με το δύσκολο υπουργείο, είχε το σθένος να βγει εξ αρχής, εκεί που ο ΣΥΡΙΖΑ πήγε πονηρά να πάρει επικοινωνιακά το παιχνίδι και να μιλήσει για την παταγώδη αποτυχία της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε όλη την περιφέρεια, σηκώνοντας στους ώμους του όλο το βάρος της επικοινωνιακής ανάτασης, τη στιγμή που οι "μεγάλοι" του κόμματος είχαν λουφάξει στα γραφεία τους, αρνούμενοι να σηκώσουν το κινητό ακόμη και σε φίλους.

Αλήθεια οι νεοδημοκράτες... γέννημα θρέμμα, που έτρωγαν με χρυσά κουτάλια τις εύκολες εποχές, που ήταν να υπερασπιστούν την παράταξη;

7 σχόλια:

  1. Ο κύριος “πιο φασίστας πεθαίνεις”,
    προσχώρησε στην ΝΔ για να μην χάσει τα χρήματα και την βουλευτική καρέκλα, μιας και το ΛΑΟΣ ήταν χαμένο από χέρι. Τώρα μάλλον (μετά και το φιάσκο με τα φάρμακα) του έχουν τάξει συμμετοχή στο επικρατείας στις επόμενες εκλογές.

    Παιδιά. Πιο πληρωμένο άρθρο…
    …πεθαίνεις.

    Για ξανακοιτάξτε στο λεξικό το λύμα “Δημοσιογράφος”. Και μετά ανοίξτε ξανά τα βιβλία της σχολής σας, να διαβάσετε πως γράφουμε ένα άρθρο και μέσα από την είδηση περνάμε το προσωπικό σχόλιο “έντεχνα”.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστός ο δημοσιογράφος. Ο Άδωνις έχει βγει μπροστά, την ώρα που όλοι απλά κιότεψαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περαστικά σε εσένα και το...δημοσιογράφο.

      Διαγραφή
    2. Φαίνεται πώς κάποιοι θέλουν τους δημοσιογράφους να τα γράφουν όπως τα θέλουν οι ίδιοι. Κι ν δε συμφωνούν μαζί τους είναι φιλοφασίστες κτλ. Μπράβο σας, ο Γκέμπελς θα ήταν υπερήφανος για εσάς.

      ΥΓ: planet μην μασάς συνέχισε την καλή δουλειά που κάνεις.

      Διαγραφή
    3. Σωστά! Και αυτος ο δημοσιογράφος τα γράφει όπως τα θέλει ο Άδωνις. Ευτυχώς που υπάρχει και το youtube για να μας υπενθυμίζει το ήθος του συγκεκριμένου ανδρός....
      http://www.youtube.com/watch?v=b1PuVrSCa94

      Διαγραφή
  3. Ουτε Μαγκας ουτε τιποτα. Εχει μια χρεοκοπημενη επιχειρηση και σιγουρα δουλευει με υποσχεσεις οτι ο 'κοπος' του δεν θα παει χαμενος. Οι ΑλαφουζοΜπομπολαιοι σιγουρα δεν θα ξεχασουν τον ιδρωτα του.
    Επιπλεον εχωντας πατησει και φτιαξει προφιλ πανω στους 'ακραιους' εναγωνιως φτιαχνει τωρα νεο ακροατηριο στην Κεντροδεξια για αν σσυνεχισει καρριερα μια που μεχρι χθες ηταν αελξιτωτιστης.
    Οι αλλοι που λουφαζουν εχουν κανει αρπαχτες απο τις 'καλες' εποχες αρα τωρα απλα θα περιμενουν να περασει η μπορα πριν ξανασηκωσουν κεφαλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.