Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

ΤΩΡΑ: Σαμαράς, Βενιζέλος και Χαρδούβελης "κλειδωμένοι" στο Μαξίμου


Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, συναντώνται στο Μέγαρο Μαξίμου από το απόγευμα, με την συμμετοχή του υπουργού Οικονομικών, Γκίκα Χαρδούβελη...



με βασικό θέμα στην ατζέντά τους τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα και τα κρίσιμα θέματα που παραμένουν ανοιχτά.

Τους δύο πολιτικούς αρχηγούς θα ενημερώσει για όλα τα ζητήματα ο υπουργός Οικονομικών, Γκίκας Χαρδούβελης, ο οποίος συναντήθηκε εκ νέου νωρίτερα με τους εκπροσώπους των δανειστών. Στο επίκεντρο του νέου ραντεβού με τους εκπροσώπους των δανειστών βρέθηκαν οι αποκρατικοποιήσεις.

Το πρωί είχε προηγηθεί σύσκεψη του πρωθυπουργού με τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον υπουργό Άμυνας, Δημήτρη Αβραμόπουλο, στο Μέγαρο Μαξίμου, κατα την οποία συζητήθηκαν θέματα εξωτερικής πολιτικής και άμυνας, όπως σημείωναν κυβερνητικές πηγές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.