Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Πέθανε η διάσημη γιαγιά του Instagram, Μπέττυ


Ο 18χρονος Ζακ Μπελντόν είχε δημιουργήσει ένα λογαριασμό στο Instagram για να μοιραστεί τις φωτογραφίες της προγιαγιάς του...

 και της μάχης που έδινε με τον καρκίνο.
«Η ιδέα ήταν να ξεκινήσω έναν λογαριασμό για τους φίλους του που ξέρουν τη γιαγιά Μπέττυ» δήλωσε ο ίδιος στο ραδιοτηλεοπτικό σταθμό WDRB. «Και κατέληξε σε κάτι όλοι άρχισαν να απολαμβάνουν».
Κατά τη διάρκεια των επόμενων επτά μηνών, πάνω από 690.000 άνθρωποι ακολουθούσαν τη χαρούμενη ογδοντάχρονη στις περιπέτειές της. Από τη φωτογραφία που κάθεται πάνω σε μια μοτοσυκλέτα, ντυμένη σαν κλόουν, με μια μπλε γλώσσα αφού είχε φάει καραμέλες. Μάλιστα μία από τις δημοφιλέστερες αναρτήσεις δείχνει τη γιαγιά Μπέττυ να χορεύει το τραγούδι του Φάρελ Γουίλιαμς, «Happy».
Η γιαγιά Μπέττυ είχε δηλώσει ότι απολάμβανε το γεγονός πως είχε γίνει η «γιαγιά όλου του κόσμου», εξέφραζε όμως και τις ελπίδες της πως οι συμβουλές της θα μπορούσαν να βοηθήσουν κι άλλους ανθρώπους. «Πρέπει να αγαπάτε τους ανθρώπους» είχε πει. «Εννοώ από τα βάθη της καρδιάς σας κι όχι απλά να λέτε σ' αγαπώ».
Στη σελίδα της στο Instagram, η γιαγιά Μπέττυ περιέγραφε τον εαυτό της ως κάτοικος του Jeffersonville, μαχητής του καρκίνου και οπαδός του Χριστού. Μεγάλωσε τρία υιοθετημένα παιδιά και έχασε το σύζυγό της και την κόρη της από καρκίνο.
Όσο χειροτέρευε η κατάσταση της, τα μέλη της οικογένειας ενημέρωναν συνεχώς το λογαριασμό της σχετικά με την υγεία της. Αυτό ώθησε χιλιάδες ξένους να τις στείλουν κάρτες και να μοιραστούν τις σκέψεις τους και τις προσευχές τους.
Δεν αποτελεί, λοιπόν, έκπληξη το γεγονός πως το μήνυμα για το θάνατό της γιαγιάς Μπέττυ δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά στο Instagram. Η ανακοίνωση περιελάμβανε μια φωτογραφία του αγαπημένου της σκύλου, Χάρλεϊ να κάθεται μόνος του στην κουνιστή πολυθρόνα της και από κάτω η λεζάντα: «Παρά το γεγονός ότι η γιαγιά Μπέττυ δεν είναι πια σωματικά μαζί μας, θα παραμείνει για πάντα στις καρδιές των εκατομμυρίων ανθρώπων που αγγίζει καθημερινά. Η γιαγιά Μπέττυ δεν έχασε τη μάχη με τον καρκίνο, γιατί η κληρονομιά που άφησε πίσω της θα εμπνέει εκατομμύρια ανθρώπους να χαμογελούν (#Smile), να είναι ευτυχισμένοι (#BeHappy) και να παραμένουν ευτυχισμένοι (#StayHappy) παρά τα όσα συμβαίνουν γύρω τους. Ο αγώνας τελείωσε. Κέρδισε τη μάχη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.