Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Εξωθούσε την 13χρονη αδελφή της στην πορνεία!


Απίστευτη ήταν η ομολογία 13χρονης Ρουμάνας που...


 συνελήφθη επ΄ αυτοφώρω στο Αίγιο, την στιγμή που θώπευε τα γεννητικά της όργανα ένας 67χρονο, έχοντάς την οδηγήσει σε ερημική τοποθεσία με καλαμιές.
Η συνάντηση του 67χρονου με την 13χρονη έγινε μπροστά στα δικαστήρια και μετά την οδήγησε στην ερημική τοποθεσία, όπου επενέβη η αστυνομία η οποία παρακολουθούσε τις κινήσεις του.
Σύμφωνα με όσα δήλωσε η ανήλικη στους αστυνομικούς, στην πορνεία την εξώθησε η μεγαλύτερη αδελφή της. Το κορίτσι συνευρισκόταν με ηλικιωμένους, έναντι λίγων ευρώ.
Η 13χρονη θα φιλοξενηθεί από το Χαμόγελο του Παιδιού, καθώς δεν βρίσκονται στη χώρα οι γονείς της ή άλλοι συγγενείς της.
Ωστόσο, ελεύθερος με χρηματική εγγύηση και περιοριστικούς όρους, αφέθηκε ο 67χρονος, σε βάρος του οποίου είχε σχηματιστεί δικογραφία για τα αδικήματα της αποπλάνησης παιδιών, ασέλγεια σε ανήλικο έναντι αμοιβής και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας. Χθες οδηγήθηκε ενώπιον των εισαγγελικών λειτουργών και μετά την απολογία του, αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση ύψους 1.500 ευρώ και τον όρο να εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του μία φορά το μήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.