Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Οι 6 ρόλοι που υποδύονται οι γυναίκες στις σεξουαλικές τους φαντασιώσεις

Είναι γνωστό ότι τα σενάρια ερωτικού περιεχομένου έρχονται σχεδόν αυθόρμητα στους περισσότερους ανθρώπους, όταν έχουν σεξουαλικές σκέψεις ή επαφές.
Άντρες και γυναίκες φαντασιώνονται πολλές φορές ότι ...


κάνουν σεξ με ένα άγνωστο άτομο, ή ότι κάνουν σεξ με περισσότερα άτομα από ένα ή ότι ο ερωτικός τους σύντροφος είναι κάποιο διάσημο πρόσωπο.

Μέσα από το βιβλίο της "Private Thoughts: Exploring the Power of Women's Sexual Fantasies", η σεξολόγος και θεραπεύτρια σε ζητήματα που αφορούν την ανθρώπινη σεξουαλικότητα, Wendy Maltz, μας αποκαλύπτει τους 6 ρόλους/χαρακτήρες που οι γυναίκες κατά κανόνα φαντασιώνονται στις απόκρυφες σεξουαλικές τους σκέψεις.

Αυτοί οι ρόλοι είναι:

"Η όμορφη παρθένα": Το αντικείμενο του πόθου ενός όμορφου άντρα

"Το θύμα": Το αντικείμενο σεξουαλικού "εξευτελισμού" ή θύμα σεξουαλικής βίας

"Η άγρια/επιθετική γυναίκα": Εκείνη που παίρνει κάθε πρωτοβουλία για να προκαλέσει την σεξουαλική επαφή με έναν άντρα

"Η εξουσιαστής": Εκείνη που όχι μόνο έχει τον πλήρη έλεγχο της σεξουαλικής επαφής, αλλά και επιβάλλει κάθε της επιθυμία στον ερωτικό της σύντροφο, όσο ακραία και αν είναι αυτή

"Η παρατηρητής": Ο ρόλος όπου η γυναίκα παρακολουθεί άλλα άτομα να κάνουν σεξ και ειδικά τον άντρα που επιθυμεί σεξουαλικά η ίδια

"Ο απόλυτος έρωτας": Είναι ο ρόλος που η γυναίκα έχει άμεση ψυχοσωματική σύνδεση/επαφή με τον ερωτικό της σύντροφο, όπως και εκείνος με εκείνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.