Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Οι Βούλγαροι τουρίστες ψηφίζουν Ελλάδα


Αύξηση 15% καταγράφηκε, το φετινό καλοκαίρι, στον αριθμό των Βούλγαρων που συνδυάζουν τις διακοπές τους στο Ζλάτογκραντ (νότια Βουλγαρία) με ταξίδια σε παραθαλάσσιους προορισμούς της...



Βόρειας Ελλάδας, δήλωσε ο επικεφαλής της Ένωσης Ξενοδόχων της περιοχής Αλεξάντερ Μίτουσεφ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο αριθμός των Βούλγαρων που επιλέγουν τα παραθαλάσσια θέρετρα της περιοχής του Ζλάτογκραντ δεν κατέγραψε πτώση ούτε τον Σεπτέμβριο, ενώ οι τιμές διανυκτέρευσης σε ελληνικά ξενοδοχεία μειώθηκαν κατά 20% με 30%. "Οι περισσότεροι τουρίστες σε παραλίες της Βόρειας Ελλάδας είναι Βούλγαροι", ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μίτουσεφ.

Ο ίδιος τόνισε ότι, τα τουριστικά "πακέτα" που προσφέρουν διανυκτέρευση στο Ζλάτογκραντ και επίσκεψη στις παραλίες της Βόρειας Ελλάδας καταγράφουν θετικές πωλήσεις.

Ο κ. Μίτουσεφ σημείωσε ότι, ορισμένοι Βούλγαροι που ταξιδεύουν σε ελληνικές παραλίες κάνουν με την ευκαιρία και εκδρομές σε πόλεις, όπως η Καβάλα και η Ξάνθη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.