Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Αναβαθμίζει τη σύσταση για τις μετοχές η Goldman Sachs


Άρδην αλλάζει τη στρατηγική της σύσταση η Goldman Sachs για τις μετοχές παγκοσμίως, καθώς δηλώνει τώρα ότι είναι overweight (αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς) στις μετοχές, σε ορίζοντα τριμήνου...



Η Goldman Sachs στις 25 Ιουλίου είχε υποβαθμίσει τη σύσταση στις μετοχές σε neutral (ουδετερότητα). Ωστόσο, η στάση της πλέον έχει αλλάξει, καθώς, όπως δηλώνει, αναμένει αύξηση της κερδοφορίας και των μερισμάτων.

Ειδικότερα, πλέον εκτιμάται ότι οι μετοχές παγκοσμίως, εκτός εκείνων της Ιαπωνίας, θα αποδώσουν 3,3% το επόμενο τρίμηνο και 12% το επόμενο δωδεκάμηνο, υψηλότερα δηλαδή από τις εκτιμήσεις της 25ης Ιουλίου, όταν και η Goldman Sachs εκτιμούσε κέρδη 1,8% και 10,5% αντίστοιχα.

Υπενθυμίζεται εδώ ότι όταν η Goldman Sachs στις 25 Ιουλίου είχε υποβαθμίσει τη σύσταση των μετοχών, ο δείκτης Euro Stoxx 600 υποχώρησε κατά 5% και ο S&P 500 κατά 3,5%.

πηγή: Ναυτεμπορική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.